tag:blogger.com,1999:blog-5598273092589805605.post3716212149005497424..comments2023-12-08T13:28:32.608+01:00Comments on Bibliotekarska terminologija: Dan samostojnosti in enotnostiJanezhttp://www.blogger.com/profile/04697921910968053903noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5598273092589805605.post-44770867109088978252023-03-23T12:25:04.354+01:002023-03-23T12:25:04.354+01:00Pri nas kuhamo belo ali rdeče vino z dodatkom vode...Pri nas kuhamo belo ali rdeče vino z dodatkom vode, sladkorja in značilnih začimb, med katere sodijo predvsem klinčki in cimet, lahko pa še kaj drugega, npr. pomarančne ali limonine lupine ipd. Nemci kuhajo praviloma samo rdeče vino in imajo natančne predpise o tem, kaj se sme prodajati kot kuhano vino, ki mu laho dodajajo tudi nekatere <a href="https://love-language-test.odoo.com//" rel="lovelanguagetesthttps://www.blogger.com/profile/16461906277081297931noreply@blogger.com